Xiaomi’s Flexible Display

Deja câțiva ani la rând Samsung și alte companii demonstrează gadgeturi cu ecrane flexibile, dar pe rafturile magazinelor acestea așa și nu ajung.

Dispozitive cu ecrane similare au fost dezvoltate chiar și de companii precum Lenovo sau Oppo, iar acum se pare că și Xiaomi li se alătură. Recent au apărut imagini ale unui prototip Xiaomi cu un ecran complet flexibil.

Xiaomi’s Flexible Display

Ecranul din imagini poate fi îndoit în toate direcțiile. Acesta nu-și pierde calitatea imaginii și nu este defectat la îndoire. Pe imagini, însă, nu se vede partea cu toate componentele hardware ale acestui gadget, astfel se poate presupune că nu sunt reale. Cu toate acestea, este posibil că imaginile au fost încărcate cel mai probabil de însuși Xiaomi, care face primii pași în aceasta direcție.

În anul 2017, pe piață sunt așteptate deja primele dispozitive cu ecrane flexibile. Conform celor mai recente date, Samsung a depășit toate problemele și dificultățile în producerea unor astfel de gadgeturi, astfel încât anul viitor va fi lansată o serie întreagă de astfel de dispozitive.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.