Watch Series 4Nouă generație de ceasuri inteligente de la Apple a primit ecrane cu 2 mm mai mari, hardware actualizat și senzori noi. Printre altele, acestea sunt primele dispozitive portabile în masă care vă permit să faceți electrocardiogramă.

Apple Watch Series 4 are un ecran cu 35% mai mare (în modelul cu diagonala ecranului de 40 mm) și cu 32% (în cazul ecranului de 44 mm). Aceasta a permis crearea unui UI mai comod, precum crearea unor cadrane noi, mai informative.

Watch Series 4

Pe partea care are contact cu mâna au apărut electrozii care permit obținerea electrocardiogramei – precizia sa înaltă a fost confirmată de președintele Asociației Americane a Cardiologilor Dr. Ivor Benjamin. Astfel, pentru moment, Apple Watch Series 4 este singurul ceas inteligent din lume care poate detecta probleme grave de sănătate a inimii și poate fi folosit ca un instrument complet pentru monitorizarea stării sistemului cardiac. Pentru a crea o cardiogramă, trebuie să puneți degetul pe roata Digital Crown.

Watch Series 4

Printre altele, în Series 4 a apărut un accelerometru și un giroscop îmbunătățit, datorită cărora noua generație de ceasuri s-a învățat să determine căderea utilizatorului. Dacă persoana cade și nu se ridică în decurs de un minut, Apple Watch va apela automat ambulanța și va anunța abonații din lista de contacte de urgență.

Watch Series 4

Cum și era de așteptat, ceasul a primit un nou procesor: Apple S4 cu doua nuclee și arhitectura pe 64 de biți. Acesta este de două ori mai productiv decât predecesorul său. Memoria acum este de 16 GB. Cu toate acestea, bateria nu pare să se fi fost schimbată: autonomia este de numai 18 ore (la utilizare activă – 6 ore).

Toate curelele din generațiile anterioare ale Apple Watch sunt compatibile cu modelele noi. Ceasul a primit o nouă culoare: aurie.

Dar noile cadrane vor rămâne, probabil, exclusive pentru Series 4, deoarece sunt optimizate pentru ecranul nou.

Prețul Apple Watch Series 4:
– cu GPS de la 399 dolari, și
– cu LTE de la 499 dolari.

Generația anterioară de ceasuri inteligente, Series 3, a rămas în vânzare, la un preț mai mic (279 de dolari). Americanii vor putea face o precomandă la noul Apple Watch deja vineri. În vânzare, acestea vor apărea pe 21 septembrie.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.