Pe parcursul ultimelor câteva luni se tot zvonește că Samsung și Apple planifică integrarea scanerului de amprente în ecran, în cursul acestui an. Deoarece aceasta nu s-a întâmplat în cazul lui Galaxy S8 și S8+, toți așteaptă că tehnologia dată sa apară în Galaxy Note 8 și iPhone 8. Însă, se pare că un alt smartphone, cu o astfel de tehnologie, ar putea fi anunțat foarte curând de către compania chineză Vivo.

Dacă e să credem video-ului publicat pe rețeaua socială Weibo, producătorul are deja un prototip funcțional al scanerului, integrat sub ecran. Pe video se vede bine modul în care utilizatorul deblochează smartphone-ul prin atingerea display-ului. În acest caz, dispozitivul nu are un scaner capacitiv.

Potrivit analiștilor de la Pan Jiutang, compania Vivo ar putea lansa mai devreme decât alți producători un scanner de amprente sub ecran, în timp ce Apple, cu iPhone 8, va face această tehnologie un mainstream la nivel mondial. Sursa, de asemenea, susține că Vivo va organiza o conferință pe 28 iunie, la MWC Shanghai 2017, unde își va demonstra prototipul dat.

Lasă un răspuns