Analistii: Vanzarile BlackBerry Torch, de 11 ori mai mici decat ale iPhone in primul week-endResearch in Motion (RIM), producatorul canadian al telefoanelor BlackBerry, a vandut in jur de 150.000 de exemplare in primul week-end de comercializare a modelului Torch 9800 pe piata din SUA, mai putin de aproximativ 11 ori comparativ cu primele trei zile dupa lansarea iPhone 4, cand Apple a vandut 1,7 milioane de exemplare, scrie cotidianul american The Wall-Street .

Vanzarile BlackBerry Torch (foto), model lansat pe 12 august, sunt descrise fie ca “sanatoase” sau, dimpotriva  ca “ dezamagitoare” de analistii chestionati de publicatia debusiness.

Pe de alta parte, in fata magazinelor AT&T, operatorul telecom care are drepturile de exclusivitate pentru comercializarea BlackBerry (dar si a iPhone) nu s-au format cozi precum in ziua lansarii iPhone4.

Analistii care urmaresc evolutia dispozitivelor BlackBerry nu se asteptau ca vanzarile modelului Torch 9800 sa fie precum cele ale iPhone, insa telefoane care nu sunt lansate de Apple, precum Motorola Droid X, au fost sold-out in primul sfarsit de saptamana in care au fost comercializate.

Compania de cercetare Global Equities Research estimeaza ca Motorola a vandut in jur de 275-300.000 de astfel de modele in primul week-end din iulie, iar aceiasi analisti cred ca RIM a vandut in jur de 100-200.000 de unitati BlackBerry Storm in noiembrie 2008.

sursa: wall-street.ro

2 COMENTARII

  1. […] Vanzarile BlackBerry Torch, de 11 ori mai mici decat ale iPhone in primul week-end Wed Aug 18, 2010 11:27 am Research in Motion (RIM), producatorul canadian al telefoanelor BlackBerry, a vandut in jur de 150.000 de exemplare in primul week-end de comercializare a modelului Torch 9800 pe piata din SUA, mai putin de aproximativ 11 ori comparativ cu primele trei zile dupa lansarea iPhone 4, cand Apple a vandut 1,7 milioane de exemplare, scrie cotidianul […] […]

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.