5zA-D-PRCompania Tripp Lite anunță lansarea noilor extendere HDBaseT, care permit conectarea mai ușoară a display-urilor Ultra HD.

Noile modele pot transmite semnale 4Kx2K Ultra High Definition (UHD), până la 100 de metri, folosind cabluri Cat5e/6/6a. Acestea suportă interfețele Ethernet 10/100 și alimentarea prin cablu (Power over Cable).

Datorită utilizării tehnologiei HDBaseT, pentru transmiterea necomprimată a semnalului audio și video printr-un singur cablu, noile extendere fac posibilă reducerea numărului de cabluri și crearea unei soluții rentabile pentru transmiterea semnalului către indicatoarele digitale, display-urile multi-media și home theater.

Pe lângă transmițătorul matricial 4×2, gama a fost completată cu un model 4×4, ce oferă posibilitatea de a transmite video HDMI din patru componente la patru monitoare diferite, cu rezoluții de până la 3840×2160 și la 30 Hz.

Suportul pentru mai multe transceivere HDBaseT permite transferul semnalului UHD 4K la peste 600 de metri. Datorită porturilor Ethernet 10/100, dispozitivele conectate pot comunica între ele și primi acces la conținutul on-line printr-o rețea locală. Noile dispozitive includ suportul pentru formatele audio standard, inclusiv sunet surround pe 7.1 canale, Dolby Digital, DTS, Dolby TrueHD și DTS-HD Master Audio. De asemenea, trebuie remarcată compatibilitatea cu 3D video, EDID și HDCP, suportul pentru seria RS-232 și controlul de la distanță IR, precum și plug-and-play, fără a fi nevoie de software sau drivere suplimentare.

Mai multe informații privind achiziționarea noilor produse, precum și altor soluții Tripp Lite, le puteți afla la numărul de telefon +373-677-00-611, sau prin e-mail moldova@muk.md.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.