Super Mario Run pe iOS este cea mai descărcată aplicație în Statele Unite, la doar șapte ore de la lansare, a anunțat Sensor Tower.

De asemenea, aceasta se află în topul aplicaților cu cele mai mari încasări în App Store-ul din SUA. Este o performanță incredibilă pentru un joc fără microtranzacții integrate: Super Mario Run este gratuit, însă pentru o plată adițională de 10 dolari va fi deblocat tot conținutul.

Acesta este primul proiect Nintendo pentru dispozitivele mobile. Analiștii susțin că proiectul poate aduce venituri imense pentru dezvoltatori. Industria jocurilor mobile estimată la 36,6 miliarde de dolari.

Super Mario Run a fost lansată nu numai în Statele Unite. Jocul în acest moment poate fi descarcat în 62 de țări. De asemenea, aceasta este jocul cu cele mai mari încasări în Germania, Olanda, Mexic, Guatemala și Columbia.

Super Mario Run este, fără îndoială, o lansare importantă în istoria Nintendo. Anterior compania a produs jocuri exclusive pentru propriile sisteme, iar Mario se asocia cu consolele cum ar fi NES, Super NES și Nintendo 64.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.