Site-ul american Tech Bargains a realizat un studiu sociologic privind noul iPhone, care va fi lansat pe 12 septembrie. Peste 45% din totalul de 1300 de respondenti vor cumpara dispozitivul. Alti 31% dintre respondenti nu intentioneaza sa achizitioneze iPhone-ul din a sasea generatie, 24% inca nu stiu cum vor proceda.

Dintre cei care vor cumpara noul iPhone, mai mult de jumatate nu se vor grabi sa-l cumpere, aproximativ o treime dintre respondenti vor comanda on-line smartphone-ul indata dupa lansare, si fiecare al zecelea este gata sa stea in rind la Apple Store in ziua lansarii pe piata.

Printre detinatorii actuali ai iPhone 4 la noul model vor trece 74% dintre respondenti. Proprietarii iPhone 3G sunt mai conservatori – numai 71%. Aproape doua treimi dintre persoanele ce detin un iPhone 4S, la fel vor cumpara noul smartphone. Curios este faptul ca vor acizitiona noul iPhone 22% dintre proprietarii de smartphone-uri Android, precum si 38% dintre utilizatorii de BlackBerry.

Aproape toti cumparatorii noului iPhone vor ca device-ul sa lucreze mai mult cu o singura incarcare, sa primeasca un procesor mai rapid, ecran mai mare si modul LTE.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.