Astazi la expozitia IFA, compania Sony a prezentat a treia generatie a camerelor NEX-5. Gadgetul a primit denumirea de NEX-5R, este bazat pe o matrice APS-C de 16-megapixeli (ca in DSLR-uri) si a primit sistemul hibrid de autofocusare rapida.

 

Ca si modelele anterioare, NEX-5R poate face pina la 10 cadre pe secunda, permite utilizarea unuia dintre cele 11 filtre pentru a redacta pozele, poate inregistra HDR si panorame cu un singur clic si poate salva in formatul RAW. Ecranul tactil al dispozitibului poate fi inclinat la 180 de grade in plan vertical pentru fotografierea mai comoda din unghiuri nestandarde.

PlayMemories Camera App este primul serviciu din lume de descarcare a aplicatiilor pentru aparatele foto. Compania sustine ca in acest fel puteti adauga o functie noua aparatului de fotografiat. Descarcarile pot fi facute prin intermediul modulului Wi-Fi, prin care se face incarcarea fotografiilor pe Internet, cum ar fi pe retelele sociale. Camera, de asemenea, poate trimite fisiesre JPEG / RAW pe smartphone-urile cu Android si iOS.

Partea puternica a aparatuluu foto este inregistrarea video in rezolutie Full HD 60p cu comprimare AVCHD.

Dispozitivul a primit un element adugator de control mai rapido roata pe partea de sus a carcasei, precum la modelul NEX-7 .

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.