Sony nu va rata principalul eveniment al anului în industria de telefonie mobilă și va participa la Mobile World Congress, unde probabil va fi prezentat noul smartphone de top Xperia. Cel puțin pe contul oficial de Twitter al companiei a fost publicat un teaser video, care face să se înțeleagă acest fapt.

Clipul care durează mai mult de 20 de secunde nu conține informații utile. Cu toate acestea, jurnaliștii au început sa presupună ce semnifică acest videoclip misterios.

Deoarece Sony anunță de obicei noile sale smartphone-uri la MWC, se presupune că teaser-ul este asociat cu seria de top Xperia XZ. Liniile curbe din video probabil sugerează la marginile rotunjite, ecranul curbat sau carcasa smartphone-ului.

Sony a promis anul trecut să schimbe designul smartphone-urilor. Xperia XA2 și Xperia XA2 Ultra, prezentate la CES 2018, nu au primit o reproiectare semnificativă, deși sunt unele schimbări pe spatele dispozitivelor. Cum va arata exact noul smartphone de top Sony rămâne sa vedem la expoziția MWC, care începe pe 26 februarie.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.