Sonim XP8 Sonim Technologies a lansat, în opinia sa, cel mai durabil smartphone din lume – XP8, destinat în primul rând salvatorilor și lucrătorilor serviciilor de urgență. Cu toate acestea, în SUA dispozitivul este accesibil oricui prin intermediul operatorului AT&T.

Protecția dispozitivului corespunde standardului militar MIL-STD-810G, care garantează o funcționare stabilă în situații extreme. Nu se teme de praf, murdărie, apă, schimbări de temperatură (de la -20 și până la +55 grade Celsius), lovituri și presiune. În plus, Sonim XP8 are un grad de protecție IP69, care îi permite dispozitivului să se afle sub apă până la 30 de minute.

Sonim XP8 Sonim XP8

Producătorul a acordat o atenție deosebită ergonomiei și comodității, la utilizarea gadgetului în condiții dificile. Ecranul de 5 inch este protejat de sticla Gorilla Glass 3, rezistentă la zgârieturi. Cu toate acestea smartphone-ul poate fi utilizat cu mâinile ude și cu mănuși. Sonim XP8 este echipat cu butoane mecanice “Back”, “Home”, “Menu” și un buton separat SOS pentru a apela serviciul de salvare. În plus, există și funcția Enhanced Push-to-Talk (EPTT), care vă permite să utilizați smartphone-ul în calitate de stație radio de tip walkie-talkie.

Sonim XP8 Sonim XP8

Sonim XP8 este echipat cu un procesor Snapdragon 630. În interior mai sunt 4 GB de RAM și o unitate flash de 64 GB, două camere de 12 MP (principală) și de 8 MP (frontală). Există o baterie cu o capacitate mare de 4900 mAh și o pereche de difuzoare foarte puternice. Greutatea dispozitivului este de 335 grame. Dispozitivul costă 700 de dolari.

Lasă un răspuns