SkypeÎn sfârșit, Microsoft le va permite utilizatorilor să înregistreze apelurile audio și video, în aplicația Skype. Pe blogul companiei se anunță că noua funcție va fi disponibilă în luna iulie pe platformele Windows, Mac, iOS, Android și chiar Linux.

Pentru prima dată în aproape 15 ani de existență a Skype-ului, gigantul software a decis să actualizeze funcționalitatea de bază a aplicației. Înainte de aceasta, utilizatorii utilizau soluții terțe pentru înregistrarea conversațiilor în Skype, precum utilita Avaer.

Înregistrarea apelurilor este o funcție cloud. Îndată ce porniți înregistrarea, interlocutorii vor fi anunțați despre acest lucru, explică Microsoft. Actuala inovație face parte dintr-un upgrade major Skype, care va fi desfășurat în mai multe etape.

Aproape simultan cu actualizarea funcționalității serviciului, Microsoft a lansat o nouă versiune clasică Skype pentru Windows, care acum primește un design unificat și include multe funcții ale aplicației mobile. Dezvoltatorii au simplificat schimbul de fotografii, videoclipuri și fișiere în chat-urile de grup, precum și partajarea ecranului în timpul apelurilor. Există chiar și o galerie pentru a simplifica căutarea de link-uri, documente sau fotografii în chat.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.