AQUOS Crystal 2
Sharp a prezentat noul său produs în Statele Unite ale Americii – smartphone-ul AQUOS Crystal. Printre alte dispozitive mobile acesta se evidențiază prin marginile subțiri din jurul ecranului, care practic nu se observă.

Ecranul ocupa 78.21% din suprafața frontală a dispozitivului. Acesta, însă, nu este cel mai impresionant rezultat, deoarece marginea de jos a lui Sharp AQUOS Crystal e destul de mare (sunt plasate camera frontală și senzorii). Dar, oricum, arată extrem de neobișnuit.

AQUOS Crystal 7

AQUOS Crystal 6

AQUOS Crystal 5

AQUOS Crystal3

AQUOS Crystal

Smartphone-ul are un ecran de 5 inch, cu o rezolutie de 1280×720 pixeli, procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 400 de 1,2 GHz, 1,5 GB de RAM și 8 GB de memorie internă, o cameră principală de 8 megapixeli, audio Harmon Kardon și suport pentru rețelele LTE. Sistemul de operare instalat este Android 4.4.2 KitKat. Dimensiunile lui Sharp AQUOS Crystal sunt de 131x67x10 mm, iar greutatea – 141 de grame.

Acest smartphone va fi vîndut numai în Statele Unite, la operatorul Sprint. Interesant este și faptul că telefonul este destul de ieftin – 239 de dolari, fără un contract.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.