ThreatARMOR
Compania MUK Distribution anunță lansarea soluției – Ixia ThreatARMOR, pentru a spori protecția companiilor împotriva atacurilor cibernetice.

Dispozitivul reprezintă un modul 1U, pentru rack-uri, de 19 inch. Acesta este proiectat pentru a bloca adresele IP nedorite și pentru a preveni conectarea la site-uri malițioase. ThreatARMOR reduce sarcina sistemelor existente de protecție a infrastructurii și îmbunătățește eficiența lucrului specialiștilor de securitate a informațiilor.

ThreatARMOR poate fi folosit pentru a controla traficul pînă și după contactul cu infrastructura de securitate a rețelei. Acesta permite blocarea traficului de intrare din internet, pe baza IP-urilor cunoscute și prevenirea traficului de la computerele conectate la rețea, care se conectează cu site-uri de tip phishing  și rețele botnet. Filtrarea elimină necesitatea unei analize de trafic, ceea ce reduce sarcina pe dispozitivele de securitate – firewall-uri, analizatoare de rețea și sisteme IPS. Dispozitivul monitorizează traficul cu blocarea a numeroase IP-uri la viteza completă a porturilor sale de 1 sau 10 Gbit/s.

Ixia_ThreatArmor_Implementation-Diagram_500x

Trebuie remarcat faptul că soluția are capacitatea de a bloca adresele la nivel geografic, blocînd astfel traficul din țările indicate. În același timp, permițînd conectarea la site-urile informaționale din aceste țări.

Pe lîngă acesta, ThreatARMOR permite în mod semnificativ (pînă la 30%) să reducă numărul de mesaje fals pozitive, care oferă, de asemenea, economii semnificative de timp și bani pentru a organizarea fluxului de alerte false. Însuși dispozitvul funcționează pe baza informațiilor primite în cadrul programului de suport Application and Threat Intelligence (ATI), a companiei Ixia. Programul ATI îi oferă lui ThreatARMOR informații despre amenințările la adresa securității, precum și rapoarte Rap Sheet, unde este descrisă activitatea periculoasă pe fiecare site blocat. Dispozitivul primește actualizări la fiecare 5 minute.

Porturile de rețea ThreatARMO acceptă modul bypass, ce nu permite reducerea rezistenței funcționării link-urilor. Iar în scopul creșterii fiabilității, dispozitivul este echipat cu două blocuri de alimentare „hot swappable” și SSD-uri detașabile.

Mai multe informații cu privire la achiziționarea echipamentului dat, precum și a altor soluții oferite de compania Ixia, le puteți obține la numărul de telefon +38 (044) 492-2929 și adresa de e-mail moldova@muk.md.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.