Project Beyond

Samsung a anunțat camera Project Beyond, concepută pentru a capta panorame 3D circulare și pentru a genera conținut pentru casca de realitate virtuala Gear VR.

Dispozitivul vă permite să înregistrați video și să transmiteți imaginile. Astfel utilizatorii vor avea posibilitatea de a se teleporta în orice loc în care ar vrea să meargă.

Reprezentantul grupului Think Tank Team, care se ocupă de dezvoltarea Project Beyond, a remarcat că proiectul și produsul încă nu sunt finisate. Primul prototip funcțional a fost prezentat pentru a demonstra potențialul acestuia, dar și pentru a testa ce va fi implementat în dispozitivul final.

Project Beyond

Potrivit vice-presedintelui Samsung responsabil de cercetare, Beyond este ”un nou tip de cameră care oferă o nouă experiență captivantă în realitatea virtuală”. Compania nu a numit data de lansare și prețul dispozitivului.

Compania Samsung a mai anunțat și că Gear VR Innovator Edition va apărea la începutul lunii decembrie. Acestea vor fi vîndute numai în SUA. Costul nu a fost anunțat.

Ochelarii, dezvoltați împreună cu Oculus, au prezentați de Samsung în luna septembrie. Aceștea sunt echipați cu un set de senzori (de proximitate, accelerare, viteza de rotație, etc.), însă nu au ecran. În locul ecranului este utilizată phableta Galaxy Note 4, care se introduce în ochelarii Gear VR și se conectează prin intermediul conectorului microUSB.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.