Peste o lună este așteptată prezentarea oficială a noului Samsung Galaxy S8, însă, până la lansare, pe internet sunt deja disponibile mai multe imagini cu noul model de top funcțional.

Judecând după fotografii, compania Samsung a decis să renunțe la utilizarea butonului fizic Home în smartphone-ul Galaxy S8. Butoanele virtuale, care anterior au fost amplasate pe părțile laterale lângă Home, au fost mutate pe ecran. Deasupra display-ului se află o mulțime de senzori. Probabil unul dintre aceștia este scaner de iris.

O altă sursă spune că, în ciuda lipsei unui buton Home, scanerul de amprente va rămâne în Samsung Galaxy S8. Acesta va fi mutat pe panoul din spate, fiind amplasat lângă obiectivul camerei principale. Din păcate, imagini vii cu partea din spate a dispozitivului nu sunt, ca să confirme sau să nege aceste informații.

Se așteaptă că smartphone-ul Galaxy S8 va oferi o funcție similară cu cea a Windows Continuum. Samsung ar fi numit această funcție DeX, anunță The Verge.

Anunțul oficial a lui Samsung Galaxy S8 se așteaptă că va avea loc pe 29 martie, în New York, iar livrările dispozitivului vor începe din 21 aprilie.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.