Galaxy-S71-615x418

Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge, prezentate recent, au primit o performață ridicată, care cu siguranță va fi pe placul iubitorilor de jocuri.

În timpul prezentării, reprezentanții companiei Epic au demonstrat posibilitățile tehnologiei Vulkan și ale motorului Unreal Engine 4, pe noile smartphone-uri de top. O altă veste plăcută pentru gameri este că, în Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge, este prezentă aplicația Game Launcher, care va îmbunătăți procesul de joc, oferind câteva funcții utile, scrie PhoneArena.

Game Launcher analizează toate aplicațiile instalate pe dispozitiv și găsește jocurile. Dacă veți rula jocul din acest serviciu, atunci veți putea dezactiva toate notificările, astfel nimic nu vă va distrage de la joc. În plus, puteți alege cu ce rezoluție va începe jocul: la rezoluție maximă de 60 fps, sau la cea mai mică rezoluție de 30 de cadre pe secundă. Aceasta va economisi energia bateriei.

În timpul procesului de joc, utilizatorul poate apela la un meniu, care deschide accesul la unele funcții suplimentare:

  • Dezactivarea notificărilor;
  • Dezactivarea butoanelor sensor;
  • Deschiderea jocului într-o fereastră mică;
  • Crearea capturilor de ecran;
  • Înregistrarea jocului.

Când înregistrați video din joc, puteți selecta rezoluția, activa/dezactiva afișarea avatarului utilizatorului, include înregistrarea cu camera frontală într-o fereastră mică, porni microfonul pentru a înregistra comentarii și deconecta sunetele din joc.

Aceste funcții au fost disponibile și anterior prin intermediul aplicațiilor terțe, dar acum Samsung le-a integrat la nivel de sistem. Game Launcher, cu siguranță, va fi pe placul jucătorilor care fac review-uri.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.