În cadrul CES 2018, Samsung a demonstrat un produs mai puțin obișnuit – platforma hardware și software DRVLINE, pentru vehicule autopilotate.

DRVLINE este un sistem modular. Acesta este un set de componente care pot fi utilizate cu aproape orice vehicul autopilotat. În același timp, producătorul auto poate schimba sau personaliza componentele.

Samsung este deja gata să ofere mai multe componente și tehnologii ale platformei DRVLINE. Primul dintre acestea va fi sistemul de camere ADAS pentru monitorizarea traficului. Acesta avertizează șoferul despre o eventuală coliziune frontală, detectarea pietonilor, la necesitate activează sistemul de control al vitezei și frânarea de urgență. În plus, sunt anunțate inițiative precum prima antenă cu suport 5G, care furnizează o conexiune rapidă la Internet, precum și Digital Cockpit – un nou mod de a interacționa cu sistemul informațional al unei mașini cu ajutorul unui smartphone.

În această industrie, Samsung colaborează îndeaproape cu compania Harman, pe care gigantul coreean a cumpărat-o acum un an. DRVLINE va fi disponibil pentru autovehicule deja în acest an.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.