Project Christine 1Razer a adus la expoziția CES un prototip de calculator neobișnuit. Dezvoltatorii numesc Project Christine un dispozitiv revoluționar, capabil să schimbe întreaga industrie PC. Rămîne doar de aflat dacă vor acest lucru utilizatorii.

Prototipul Razer reprezintă un calculator modular, pentru modernizarea caruia nu e nevoie de careva aptitudini speciale.

Project Christine 2

Project Christine constă dintr-o instalație specială în forma de raft, la care prin intermediul PCI-Express se conectează modulele individuale. În acestea poate fi procesorul, placa video, memoria, mediul de stocare, etc. Utilizatorii vor putea folosi orice combinație de module pentru upgrade, scrie Gamespot.

Project Christine 3

Fiecare modul este ermetic şi nu are nevoie de un careva cablu, iar răcirea integrată cu apă, asigură o buna funcționare fara zgomot a întregului calculator. Pe un ecran tactil separat sunt afişate informații despre starea modulelor.

Project Christine 4

Cei de la Razer nu au numit dată cînd Project Christine va fi produs în masă. Mai intii, compania intenționează să analizeze cererea pentru astfel de dispozitive.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.