Playstation 3 / FOTO: thegameraccess.comMai multe jocuri create special pentru Playstation 4 sunt deja în faza de dezvoltare, iar specialiştii cred că noua consolă ar putea apărea pe piaţă în 2012, potrivit Yahoo News. Un anunţ oficial din partea Sony nu există momentan.

Experţii spun că acest lucru nu înseamnă că noua consolă este gata, ci că dezvoltatorii jocurilor au fost deja informaţi asupra tehnologiei pe care să o folosească pentru ca jocurile să fie compatibile cu Playstation 4 şi să iasă pe piaţă în timp util.

Playstation a fost lansat în 1994, PS2 în 2000, iar PS3 în 2006, ceea ce ar însemna că lansarea PS4 în 2012 ar fi plauzibilă.

Dacă PS4 va fi lansat în următorii ani rămâne de văzut, cert este că Preşedintele Sony Computer Entertainment Kaz Hirai a declarat într-un interviu recent că noua consolă  nu va renunţa la discurile optice, chiar dacă acum există o tendinţă de downloadare a jocurilor direct de pe internet.

sursa: realitatea.net

5 COMENTARII

  1. […] Playstation 4 ar putea fi lansat în 2012 Thu Sep 02, 2010 10:43 am Mai multe jocuri create special pentru Playstation 4 sunt deja în faza de dezvoltare, iar specialiştii cred că noua consolă ar putea apărea pe piaţă în 2012, potrivit Yahoo News. Un anunţ oficial din partea Sony nu există momentan. Experţii spun că acest lucru nu înseamnă că noua consolă este gata, ci că dezvoltatorii jocurilor au fost deja […] […]

  2. Din punct de vedere a rezervei de resurse pentru cele mai performante jocuri, desigur va fi mai super un Playstation 4 ,dar la lansare va avea un pret cam maricel cred eu si abea peste vreun an va mai scadea asa ca daca este rabdare pina 2013 recomand un PS 4 ,daca acea rabdare nu e ramine sa procuri un PS 3.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.