Despre cărțile electronice pentru mult timp nu s-a auzit nimic. Utilizatorii au trecut fie la smartphone-uri sau tablete, fie au revenit la cărțile vechi de hârtie. Compania Onyx a reușit să trezească din nou interesul pentru aceste dispozitive. Modelul anunțat, Onyx Boox Max 2 Pro, surprinde mai puțin prin caracteristici și mai mult prin preț, și funcționalitatea sa.

Produsul este echipat cu un ecran gigant monocrom E, cu o diagonală de 13,3 inch și o rezoluție de 2200 × 1650 pixeli. Este posibil să folosiți gadgetul ca o tabletă Wacom. eReader-ul suportă controlul tactil cu degetele și cu stiloul.

Onyx Boox Max 2 Pro este echipat cu un conector HDMI și poate fi folosit ca monitor. Dispozitivul vine cu un procesor quad-core, 2 GB de memorie RAM, Wi-Fi și Bluetooth. Sistemul de operare instalat este Android 6.0. Autonomia declarată este de patru săptămâni în modul standby.

Mulți sunt obișnuiți cu faptul că o bună carte electronică în zilele noastre costă nu mai mult de 150 de dolari. Ei bine, creatorii vor vinde Onyx Boox Max 2 Pro la un preț de 800 de dolari. Vânzările dispozitivului vor începe pe 27 decembrie.

Lasă un răspuns