NVidia_logo_hd_green_wallpapers

Nvidia, producătorul de cipuri pentru plăci grafice și dispozitive mobile, pregătește propria tabletă pe Android. Probabil compania a fost îndemnată să facă acest pas din cauza cererii scăzute din partea producatorilor de dispozitive pentru noua sa linie de procesoare Tegra 4.

NVIDIA are dificultăți în vînzarea cipurilor Tegra 4 deoarece are un concurent puternic – compania Qualcomm. De aceea, probabil, compania și a decis să înceapă fabricarea propriei linii de gadgeturi.

Jurnaliștii au reușit să găsească o dovadă a acestei teorii, analizînd pagina cu rezultatele benchmark-urilor GFXBench. Aici au fost găsite informații despre un dispozitiv numit Nvidia Tegra Note Premium, cu Android 4.2.2 Jelly Bean.

Aparatul este echipat cu procesor Tegra quad-core cu frecvență de 1,8 GHz și ecran cu o rezoluție de 1280×800 pixeli. De obicei, un astfel de ecran este montat în tablete. Cu toate acestea, există probabilitatea că Tegra Note Premium va fi un smartphone-tabletă sau un smartphone cu un ecran mare.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.