Reprezentantii Nokia recunosc realizarile Apple in design, dar sunt siguri ca pot atinge si ei succese. „Cea mai buna metoda de a demonstra stima fata de concurent e sa realizezi ceva mai bun”, sustine seful departamentului de design al companiei finlandeze, Marko Ahtisaari. Potrivit acestuia, unul dintre avantajele cheie ale noilol smartphone-uri Nokia este „umanitatea” si „naturaletea”.

Seful departamentului de design al Windows Phone de la Microsoft, Albert Shum, a declarat, ca in cadrul lucrarilor comune cu Nokia, în special asupra interfetei pentru utilizator, au existat o multime de controverse. Datorita lor, de exemplu, s-au identificat cele mai bune combinatii de culori ale elementelor de interfata care se potrivesc cel mai bine aspectului extern al device-ului.

„Aceast gadget nu arata ca produsul, iesit de pe conveier, ci mai degraba ca ceva ce a crescut pe copac”, a comentat top-managerul aparitia Nokia Lumia 920. „Produsele noastre sunt naturale, ele nu pot fi „reci”. Partial aceasta este posibila datorita gamei de culori, precum si cum sunt simtite in mina device-urile. E foarte, foarte, foarte ergonomic. El e aproape superergonomic”, a adăugat Ahtisaari, mentionind materialul din care a fost confectionata carcasa smartphone-ului de top.

Va reusi compani sa concureze cu Apple in domeniul designului, timpul va arata. Cu toate acestea, după cum au remarcat jurnalistii de la WMPoweruser, privind la fotografiile publicate a presupusului iPhone 5, aceasta deja s-a intimplat.

13 COMENTARII

  • dute si te spala prietene !
   Apple are un design care se repeta de la primul Iphone, si e deja jalnic si ne-interesant, trebuie ceva nou , si cum arata aceste telefoane e super, trebuie sa le tii in mina si sa vezi cu ochii ce telefoane pzd sunt nokia lumia si daca mai cauti mai multe informatii vei afla ce calitate nebuna are Nokia Lumia si cit de „trainice” sunt nu ca cacatul de iphone care se strica la o cadere si costa prea mult pentru ce ofera ei !

   • Fao la vale expertule, nokia lumia is rahaturi pe linga samsung si ifon, si in privinta tehnica si stilistic, si cu designul esti mare prost daca spui asa lucruri nebune, apple are un stil anumit nu cum o fac celalti topoare ieftene numai ca se se vinda mai multe, uite statistica vinzarilor si o sa observi ca te amegesti enorm si daca tie iti place lumia asta nu inseamana ca la majoritatea tot.

    davai dasvidania!

    • Gheaghea Vanea, de ai fi intr-adevar un om priceput si informat nu ai spune asemenea lucruri, si ai scrie ortografic. Ultima fraza m-a dat gata… se vede ca esti un „TARAN” din talpa, care a auzit de iphone si nu „ifon” recent, si se crede buricul pamintului.
     Vai si amar de capul unora!

     • Nokia lumia sa vindut foarte bine in ultimul timp ! Clar lucru ca nu a intrecut Apple (Iphone), insa asta din cauza la niste cumparatori retardati care ori se uita dupa marca (ca sunt fani apple) sau doreste sa se faca but ca are un iphone (cum moldovenii nostri[unii, nu toti]) …

 1. Iphon-ul la noi este o moda si o fudulie pt coate goale, si pt cei cu genunchii zgaraieti. Merg la „zarabotka” in Russia si fac cateva mii de dolari ca sa-si cumpere BMW si IPone, daca mai ajung s-o faca bana nu-si beau toti bani si apoi stau si ling vitrinele cu Iphone (asa ca gheaghea vanea) Iphone probabil nu este un device rau, dar nu-si merita investitia, costa mult si are o multimea de-a restrictii, ce vrea muschiul lor aceea iti dau (am folosit si nu mai vreau) Andridul pare ceva mai lubertin, insa are multe bugguri si daca il utilizezi un timp mai indelungat incepe sa franeze si e enervant rau, chiar mi-a cazut sistemul de 2 ori (am folosit si nu mai vreau) Acum folosesc o nokia lumia cu Windows Phone, merge ca pe roate, indiferent cat de tare nu l-ai obosi, da, recunosc versiunea 7.5 nu are chiar toate specificatile de top, dar nu le simti lipsa te satisface 95%. Abia asept sa apara noile modele cu WP8 sa iau unul…
  P.S. Curaj baieti n-o sa va para rau…

 2. 😀 mie nu imi place nokia lumia, din simplu principiu, ca e pe windows…
  in rest brandul face…ce tine de iphone, intradevar, e prea scump pentru proprietatile lui, etc, acelas display „retina” care il are iphone, incepand cu versiunea 4, il are deja si clonurile chineze la pret de 143 USD…nu vreau sa spun aici care e mai bun, fiecare isi alege dupa preferinte.

  • Ok , posibil tie nuti place windows phone 7 🙂 insa daca sa te uiti la functii ..etc. e un OS foarte bun: e simplu, e rapid si dupa parerea mea e un OS frumos. + are cel mai bun browser dupa parerea mea fata de Android si IOS

 3. Bah, aestea-s telefoane!!! Telefonul face dzini dzini, tu il ridici si raspunzi. Apoi tu faci altcuiva dzini dzini si tot asa… Eu am SE k800 deja de 6 ani tfiu tfiu si nu pretind la altceva atita timp cit functioneaza.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.