Nokia 9 PureViewMai devreme sau mai târziu ar fi trebuit să se întâmple, HMD Global a prezentat Nokia 9 PureView, pentru iubitorii de fotografiere mobilă de calitate. Smartphone-ul ciudat va apărea în vânzare la prețul de 700 de dolari.

Nokia 9 PureView este echipat cu cinci camere de 12 megapixeli cu optică Zeiss. Pentru fotografierea color sunt necesare doar două camere, iar celelalte trei construiesc o hartă detaliată a adâncimii imaginii. Se spune că smartphone-ul poate determina mai mult de 1200 de straturi de adâncime a imaginii! Dezvoltatorii promit claritate incredibilă și fotografii detaliate. Apropo, focalizarea poate fi ajustată după fotografiere.

Nokia 9 PureView

Procesarea fiecărei imagini realizată de sistemul monstruos al camerei poate dura până la 10 secunde. Cu toate acestea, utilizatorul nu ar trebui să observe acest lucru, deoarece întregul proces va avea loc în fundal.

Nokia 9 PureView

Nokia 9 PureView a primit un ecran OLED de 6 inch cu o rezoluție 2K, procesor Snapdragon 845, 6 GB de RAM și 128 GB de memorie internă. Suportă încărcarea fără fir. Gadgetul are o baterie de 3300 mAh. Versiunea utilizată a sistemului de operare este Android 9.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.