Razer Tron Mouse costa aproximativ 100 de dolari, are un senzor de precizie de 5600 dpi, o greutate de numai 3.5 grame, sapte butoane “Hyperesponse”, un design ambidextru, si cateva super-efecte de lumini inspirate din filmul Tron.

Viitorii utilizatori ai acestui mouse ar trebui sa stie ca dispozitivul necesita un mouse-pad special pentru a fi folosit la capacitatile sale maxime.

Razer nu a oferit inca detalii despre tastatura Tron care ar trebui sa insoteasca mouse-ul sau despre mousepad-ul din aceeasi gama.

sursa: hit.ro

4 COMENTARII

  1. […] Mouse-ul Razer Tron este acum disponibil pentru 100 de dolari Wed Nov 24, 2010 8:43 am Razer Tron Mouse costa aproximativ 100 de dolari, are un senzor de precizie de 5600 dpi, o greutate de numai 3.5 grame, sapte butoane “Hyperesponse”, un design ambidextru, si cateva super-efecte de lumini inspirate din filmul Tron. Viitorii utilizatori ai acestui mouse ar trebui sa stie ca dispozitivul necesita un mouse-pad special pentru a fi […] […]

  2. Foarte tare frate! Sunt o fana a filmului Tron iar aceste periferice(pentru ca am vazut pe alt site ca exista si tastatura Tron) intra pe lista lucrurilor pe care trebuie sa le am de sarbatori :D. De-abia astept sa vad si continuarea la primul Tron din 1982. Ma astept ca efectele speciale din Tron Legacy sa fie mindblowing. Oricum, pana pe 17 decembrie, cand are premiera, nu mai e mult.

  3. Am fost la cinema si am vazut filmul. Nu am cuvinte sa descriu cat de mult mi-a placut. A fost o experienta unica. Din partea mea, numai cuvinte de lauda si nota 10 pentru ce au reusit sa realizeze cu aceasta productie.

Lasă un răspuns