Compania Motorola, pentru prima dată în ultimii câțiva ani, crează o nouă tabletă, anunță publicația Android Police. Conform datelor furnizate de către o sursă anonimă, dispozitivul va primi o funcție software exclusivă.

Gadgetul are un aspect de top și un ecran de aproximativ 10 inch. Din păcate, alte informații nu sunt disponibile. Nu este cunoscută nici data aproximativă de lansare pe piață a tabletei. Se presupune că dispozitivul va primi câteva versiuni, inclusiv cu modul 3G.

Singura imagine a tabletei funcționale demonstrează funcția sa exclusivă „modul de performanță“. De fapt, aceasta vă permite să fixați aplicații în bara de navigare și să comutați rapid între ele, fără a fi nevoie de a deschide interfața de multitasking. Ceva similar este implementat în Chrome OS. Utilizatorul poate descărca aplicația din memorie prin o apăsare lungă pe pictograma de pe panoul de jos. Unele publicații deja au observat câteva asemănări a modului dat cu funcțiile tabletelor Yoga de la Lenovo.

Curios este faptul că Motorola nu a acordat atenție tabletelor. Ultimul dispozitiv a companiei a fost Xoom 2, lansat în urmă cu cinci ani.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.