Moto Z3 PlayMotorola a prezentat oficial smartphone-ul Moto Z3 Play. Acesta a devenit mai modern și a păstrat suportul modulelor interschimbabile. Camera principală este formată din doi senzori (de 12 și 5 Mp), iar diagonala ecranului a crescut la 6 inch.

Rezoluția ecranului AMOLED este de 2160×1080 pixeli. Dispozitivul este destul de subțire (6,7 mm) și cântărește 156 de grame. Modelul nu este unul de top, așa că procesorul este Snapdragon 636. Memoria RAM este de 4 GB. Sunt disponibile versiuni cu 32 și 64 GB de memorie pentru stocare. În Moto Z3 Play este instalată o baterie de 3000 mAh, cu suport pentru încărcarea rapidă.

În comparație cu predecesorul, marginile ecranului au devenit mai mici, iar scanerul de amprentă s-a mutat în butonul de alimentare situat pe lateral.

Principala caracteristică a Moto Z3 Play este suportul pentru modulele interschimbabile, care sunt atașate pe partea din spate a dispozitivului. De exemplu, sunt disponibile: o baterie suplimentară, o boxă, un joystick pentru jocuri și altele.

Moto Z3 Play

Moto Z3 Play costă 499 de dolari.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.