Computatoare personale incorporate in carcase neobisnuite, e mereu o tema interesanta, mai ales daca acestea sunt copiile unor super automobile. E una cand cumperi un lucru de serie si cu totul altceva cind creezi cu miine proprii o astfel de carcasa.

Ca baza pentru proiect a fost folosita masina radio-comandata Chevrolet Corvette ZR1. In interiorul masinii a fost plasat Jetway NC64 Mobile ITX pe care sta un procesor Quad Core Q9000. Pentru vizualizarea filmelor de înaltă calitate raspunde o placa video GIGABYTE 512I Radeon HD. In plus, pentru asa carcasa sa potrivit excelent un SSD-drive de 60Gb si final sa primit un sistem complet ce poate fi comparat cu un nettop bun. Dar cel mai important e ca in urma unei astfel de „coputerizari” acest Corvette nu si-a pierdut abilitatea de a merge.

1 COMENTARIU

  1. […] Modding: PC in interiorul unei masini Corvette ZR1 radio-comandata Wed Nov 10, 2010 8:47 am Computatoare personale incorporate in carcase neobisnuite, e mereu o tema interesanta, mai ales daca acestea sunt copiile unor super automobile. E una cand cumperi un lucru de serie si cu totul altceva cind creezi cu miine proprii o astfel de carcasa. Ca baza pentru proiect a fost folosita masina radio-comandata Chevrolet Corvette ZR1. In interiorul […] […]

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.