Cel de-al treilea dispozitiv prezentat astăzi de către Xiaomi este noul Mi Notebook Pro. Acesta este echipat cu cel recent procesor Intel Core i7 din a opta generație.

Mi Notebook Pro are un design minimalist și o carcasă mai rezistentă. Compania a folosit în noul laptop o construcție din aliaj de magneziu. Mi Notebook Pro va apărea în vânzare într-o singură culoare – Dark Gray. Greutatea laptopului este de 1,95 kg. Pentru a distribui în mod uniform căldura, Xiaomi a folosit un nou sistem de răcire. Datorită acestuia fluxul de aer a crescut cu 40%.

În ceea ce privește partea hardware, noul notebook Xiaomi va fi livrat în trei configurații. Compania a prezentat un model cu Core i7 (generația 8) tactat la 4 GHz și cu 16 GB de RAM, o altă versiune cu același Core i7, dar cu 8 de GB de RAM și un alt model cu Core i5 și 8 GB de RAM. În toate dispozitivele este utilizată memoria LPDDR4 cu două canale. Pentru stocarea fișierelor este instalat un SSD de 256 GB.

Diagonala ecranului la Mi Notebook Pro este de 15,6 inch. Pentru protecție este utilizată sticla Gorilla Glass 3. Marginile laturilor sunt destul de înguste – 6,52 mm. Placa grafică utilizată este GeForce MX150, de la NVIDIA. Scanerul de amprente la fel este prezent în noul Mi Notebook Pro.

Noul laptop va fi vândut la un preț de 1076 dolari pentru versiunea cu procesor Core i7 și 16 GB de RAM. Celelalte două modele (Core i7 + 8 GB de RAM și Core i5 + 8 GB de RAM) vor fi vândute cu 984 și 860 de dolari, respectiv.

Lasă un răspuns