Mi 9

Xiaomi va prezenta pe 20 februarie smartphone-ul Mi 9. Ieri, însă, aceasta a dezvăluit unele informații despre dispozitiv. Într-o serie de postări din rețelele sociale, compania a vorbit despre camera smartphone-ului și alte specificații.

În special, a devenit cunoscut faptul că smartphone-ul va primi o cameră cu trei senzori. Senzorul principal va fi de 48 de megapixeli cu o dimensiune a pixelilor de 0,8 micrometri și o dimensiunea matricii de 1/2 inch. Ca rezultat, camera principală va produce o imagine de 12 megapixeli. Cel de-al doilea senzor este de 16 megapixeli și are un unghi larg de vizualizare de 117 grade. Al treilea este un modul de 12 megapixeli cu o dimensiune a pixelilor de 1 micrometru. Modulele vor fi plasate pe verticală.

Smartphone-ul Xiaomi Mi 9 va obține un ecran AMOLED de la Samsung. Acesta va acoperi 90,7% din suprafața panoului frontal al dispozitivului. Sub ecran se va afla un scaner de amprentă.

Producătorul promite „o calitate deosebită a sunetului” și regim gaming care va accelera CPU-ul și GPU-ul. Ecranul va fi protejat de sticla de protecție Gorilla Glass din a 6 generație.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.