Mi 9Xiaomi a anunțat noul său smartphone de top – Mi 9, care seamănă cu modelul din anul trecut – Mi 8, dar diferă în ceea ce privește hardware-ul și are un design puțin schimbat.

Mi 9 utilizează procesorul Snapdragon 855. Dispozitivul este unul dintre primele pe piață cu noul cip. Dispozitivul nu suportă 5G. Memoria RAM poate fi 6 sau 12 GB. Spațiul de stocare intern este de până la 256 GB.

Diagonala ecranului OLED este de 6,39 inch. Display-ul este similar cu cel utilizat în Mi Mix 3, doar că aici este prezentă decuparea în partea de sus. O altă diferență este că Mi 9 are un cititor de amprente optic încorporat în ecran.

Mi 9

Camera principală are trei senzori: rezoluția modulului principal este de 48 de megapixeli, urmat de un teleobiectiv de 12 megapixeli cu o mărire dublă și al treilea senzor de 16 megapixeli care are un unghi larg de vizualizare. 

Gadgetul suportă încărcarea rapidă fără fir: acesta încarcă bateria de 3300 mAh cu o putere de 20 de wați. Este nevoie de o oră și patruzeci de minute pentru încărcarea completă. Prin cablu, dispozitivul va fi încărcat complet într-o singură oră.

Mi 9

Model cu 6 GB de RAM și 128 GB de memorie în China costă 450 de dolari, iar versiunea cu panoul din spate transparent cu 12 GB de RAM și 256 GB va costa 600 de dolari.

Există, de asemenea, modelul Mi 9 SE cu ecran de 5,97 inch și Snapdragon 712. Prețul acestui telefon inteligent este de 300 de dolari (cu 6 GB de RAM și 64 GB de memorie pentru stocare).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.