MeizuLa evenimentul de ieri, unde a fost prezentat smartphone-ul M1 Note Mini, în valoare de 110 dolari, Meizu a mai prezentat și alte produse noi, care se evidențiază față de produsele concurenților prin prețul lor mic. Printre acestea este și o versiune actualizată a phabletei M1 Note, precum și cîteva produse pentru crearea unei atmosfere mai confortabile și sănătoase, în casa utilizatorului.

Cumpărătorii chinezi vor putea achiziționa acum smartphone-ul Meizu M1 Note, de 5.5 inch, cu un procesor de la Qualcomm. În loc de cipul MediaTek MT6752, în dispozitiv a fost instalat procesorul pe 64 biți Snapdragon 615, care a afectat puțin și prețul final.

Meizu M1 Note

Gadgetul este proiectat pentru a funcționa în reteaua CDMA, a operatorului China Telecom. Restul caracteristicilor dispozitivului nu s-au schimbat:

  • ecran cu diagonală de 5.5 inch și rezoluție de 1920×1080 pixeli;
  • procesor octa-core Snapdragon 615, tactat la 1.5 GHz;
  • 2 GB de RAM;
  • 16/32 GB memorie internă;
  • camera principala de 13 megapixeli și una frontală de 5 megapixeli;
  • capacitatea bateriei – 3140 mAh;
  • dimensiunile carcasei 150,7 x 75,2 x 8,9 mm și greutatea 145 g.

Pe lînga acesta, Meizu a prezentat și soluții originale pentru o casă inteligentă. Acestea sunt dezvoltate în colaborare cu specialiștii de la Haier și Alibaba. Unul din dispozitive este becul LED X-Plus Smart Bulb, controlat cu ajutorul smartphone-ului.

X-Plus SMART Bulb

Dispozitivul mobil va putea porni și opri becul, regla luminozitatea și activa diverse moduri de funcționare (selectînd programul de creștere automată a luminozității la fiecare oră).

Cîntarul RyFit poate afișa pe ecranul său greutatea actuală și transmite pe smartphone toate datele necesare, pentru a monitoriza schimbările de greutate, pe o anumită perioadă de timp. RyFit poate calcula procentul de grăsime din organism și chiar determina vîrsta biologică.

RyFit

Purificatorul de aer, Air Box, reprezintă un dispozitiv compact, care seamăna cu un măr. Acesta poate ”scana” aerul pentru a depista compușii nocivi și particulele ultrafine PM2.5, pentru îndepărtarea lor ulterioară.

Air Box

Iar modelul Air Cube este un concurent pentru purificatorul Mi Air Purifier Lab, produs de Xiaomi. Sistemul creat de inginerii de la Haier și Meizu, vă permite să respirați cu usurință și, cel mai important, fără a afecta sănătatea. Dispozitivul cilindric are un design modular și este format din patru componente principale: filtru de aer, umidificator, dezumidificator și modulul aromatic.

Air Cube

De asemenea, a fost prezentat și condiționerul inteligent Smart A/C, despre care nu sunt informații detaliate.

Smart AC

Gestionarea fiecărui dintre aceste dispozitive se efectuiază prin intermediul unui smartphone Android, pe care trebuie să fie instalată aplicația Kit Life.

 Life Kit

Prețul becului LED X-Plus SMART Bulb este de 19 dolari, iar a cîntarului RyFit – 32 dolari. Smartphone-ul M1 Note, cu CPU Snapdragon 615 și memorie internă de 16 GB, va fi disponibil pentru 175 de dolari, iar cel cu 32 GB – 208 dolari.

2 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.