În luna iunie, au început să apară scurgeri de informații despre viitorul smartphone Meizu. Potrivit zvonurilor, Meizu Pro 7 va primi un mini-ecran suplimentar pe panoul din spate. Scurgerile inițiale sugerau că al doilea ecran va fi realizat după tehnologia E-Ink, dar niște fotografii demonstrează că aceasta va fi un display color.

După cum se poate observa din imagini, ecranul suplimentar îl va putea înlocui complet pe cel standard. Care va fi de fapt funcția display-ului suplimentar nu este clar. Cel mai probabil, mini-ecranul va fi util pentru a lucra cu diferite tipuri de notificări. Meizu cu siguranță va crea un software special pentru utilizarea ușoară a acestuia.

Informații despre specificațiile tehnice practic nu sunt. Potrivit unor zvonuri, Meizu 7 Pro va fi echipat cu ecran AMOLED de 5.2 inch, care va percepe forța de apăsare pe ecran. Camera principală va avea două module de 12 megapixeli. În calitate de CPU va fi utilizat Helio X30, iar memoria RAM va fi de 6 GB.

Având în vedere numeroasele fotografii ale smartphone-ului, prezentarea Meizu Pro 7 va avea loc în viitorul apropiat, se presupune că pe 26 iulie.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.