Magic-Mouse-2

Compania Apple de mai mult timp nu a lansat noi versiuni ale tastaturii wireless și a mouse-ului, pentru proprietarii de calculatoare și laptopuri Mac.

În special, una dintre probleme este lipsa Force Touch pentru desktop-uri. Recent, Comisia Federală de Comunicații a publicat informații privind certificarea a două dispozitive noi: mouse-ului Magic Mouse 2 și a tastaturii fără fir Wireless Keyboard.

În prezent, există doar imagini ale dispozitivelor și o scurtă descriere, dar nu se dezvăluie alte informații despre caracteristicile tastaturii și mouse-ului. Una dintre schimbările majore este utilizarea standardului Bluetooth 4.2. În prezent, Apple folosește Bluetooth 2.0, care afectează în mod negativ autonomia bateriei notebook-urilor, la utilizarea Magic Mouse.

Magic Mouse 2

Dacă e să vorbim despre funcționalitate, se spune că Magic Mouse 2, pe lângă gesturile obișnuite, va avea suport Force Touch, pentru a determina forța de atingere. Apropo, în acest caz, ne putem aștepta la o extindere a funcționalității sistemului de operare. Dacă acum utilizarea Force Touch în OS X este limitată de faptul că acesta este disponibil doar pe trei modele de laptopuri, apoi, după lansarea lui Magic Mouse 2, va aparea posibilitatea realizarii mai multor scenarii de utilizare a acestei tehnologii.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.