macbook-proExperții de la iFixit au studiat structura unui laptop MacBook Pro din noua generație, care a fost prezentat oficial de către Apple în urmă cu o săptămână.

macbook-pro-2

În mâinile specialiștilor a ajuns modelul MacBook Pro cu ecran de 13.3 inch (2560×1600 pixeli). Laptopul dispune de un procesor Intel Core Skylake, 8 GB de memorie RAM LPDDR3 și un SSD cu capacitatea de 256 GB. Există și porturi USB Type-C (suportă interfața Thunderbolt 3).

macbook-pro-3

Astfel, ”autopsia” a demonstrat faptul că noul produs folosește memorie flash NAND produsă de SanDisk. Microcipurile de memorie LPDDR3 sunt fabricate de SKhynix. În plus, sunt utilizate componente cum ar fi Thunderbolt controller Intel DSL6510, modul Wi-Fi Universal Scientific Industrial 339S025, etc.

macbook-pro-4

Mentenabilitatea noului laptop Apple MacBook Pro a fost estimată de către specialiștii iFixit la doar două puncte din zece posibile. Cu alte cuvinte, laptopul este practic imposibil de reparat.

macbook-pro-5

Singurul avantaj al costrucției a fost numită posibilitatea de demontare a trackpad-ului fără îndepărtarea prealabilă a bateriei.

macbook-pro-6

Bateria este foarte bine lipită de carcasă cu ajutorul adezivului, ceea ce face foarte dificilă înlocuirea acesteia.

macbook-pro-7

Microcipurile RAM-ului sunt lipite de placa de bază, care elimină posibilitatea unui upgrade.

macbook-pro-8

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.