LG-Q7LG a prezentat noi smartphone-uri din seria Q7. Familia a primit trei modele – Q7, Q7 Plus și Q7 Alpha. Dispozitivele vor fi vândute în Europa și, cu siguranță, vor ajunge și în Moldova.

Toate cele trei versiuni sunt echipate cu ecrane FullVision de 5,5 inch, cu o rezoluție de 2160×1080 pixeli și un raport de aspect de 18:9. Modelul procesorului nu este specificat, dar se știe că acesta va funcționa la o frecvență de 1,5 sau 1,8 GHz, în funcție de piață.

Q7 și Q7 Alpha vor primi 3 GB de RAM și 32 GB de spațiu pentru stocare. Model Q7 Plus  va fi echipat cu 4 GB de RAM și 64 GB de spațiu intern. Toate cele trei smartphone-uri au un slot pentru carduri de memorie. Capacitatea bateriei este de 3000 mAh. Este prezentă și tehnologia de încărcare rapidă: 50% din baterie va fi încărcată într-o jumătate de oră.

Rezoluția camerei principale a versiunii Plus este de 16 megapixeli, iar celelalte două dispozitive au module de 13 Mp. Camera frontală diferă în funcție de regiune: de 5 sau 8 megapixeli.

Dispozitivele au primit suport pentru inteligența artificială și DTS:X, pentru un sunet mai bun în căști. Dispozitivele sunt protejate de umiditate și praf, corespund standardului IP68.

Prețurile nu a fost anunțate, dar se așteaptă că vor face parte din categoria celor accesibile.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.