G6

Expoziția MWC încă nu s-a deschis oficial, dar unele companii prezintă deja produsele lor, un pic mai devreme. De exemplu, compania LG a anunțat astăzi smartphone-ul de top G6.

G6LG G6 este echipat cu ecran de 5,7 inch, cu o rezoluție de 2880×1440 pixeli și un raport de 2 la 1. Potrivit dezvoltatorilor, aceste dimensiuni vă permit să utilizați comod gadgetul cu o singură mână. În plus, G6 este primul smartphone din lume cu suport Dolby Vision și HDR10.

G6 Carcasa este din metal, are elemente de sticlă și e rezistentă la umiditate (IP68). În interior avem procesorul Snapdragon 821, 4 GB de memorie RAM LPDDR4, 64 GB de memorie internă și un slot microSD. Dispozitivul a primit o baterie cu capacitatea de 3300 mAh, care suportă încărcarea rapidă. Este prezent și scanerul de amprente. Pe lângă acestea, LG G6 dispune de un cip DAC pentru sunetul de calitate înaltă.

G6 LG G6 se poate laudă cu o pereche de camere de 13 megapixeli, una dintre ele are un unghi de vizualizare de 125 de grade. Camera frontală este de 5 megapixeli (f/2,2, 100°), cu o funcție interesantă – face auto-portrete la detectarea feței în cadru. Printre alte specificații trebuie menționat Android 7.1, cu UX 6.0 adaptat pentru ecranul alungit.

Curios este faptul că smartphone-ul a fost creat în parteneriat cu Google. La prezentare a participat și Scott Huffman de la Google, care a anunțat despre suportul tehnologiei asistentului vocal Google Assistant. Acesta până nu demult era disponibil doar pe smartphone-urile Pixel, unde pot fi făcute comenzi vocale avansate și interogări de căutare. Pe G6 veți primi ajutor de la Google Assistant chiar și cu ecranul oprit.

Dimensiunile lui G6 sunt de 149×72×7.9 mm, iar greutatea – 163 grame. Dimensiunile gadgetului sunt un pic mai mici decât ale predecesorului G5, deși diagonala ecranului la acesta era de doar 5,3 inch.

Precomanda pentru LG G6 va fi disponibilă în perioada 2 – 9 martie. Startul vânzărilor este programat pentru 10 martie. Prețul dispozitivului este necunoscut. Se presupune că acesta va fi de aproximativ 649-699 de dolari.

Lasă un răspuns