3a4cdf5ef5f95271f8c8b1c1d138

Potrivit celor mai recente informații, care ar fi fost oferite de o persoană ce are acces la LG G3, ne putea imagina cum va arăta noul smartphone.

Se anunță că LG a decis să înlocuiască plasticul lucios pe un metal mat, care ar trebui să dea dispozitivului un design mai solid. Butoanele de pe partea din spate vor deveni mult mai compacte și mai atrăgătoare, în plus, în butonul central va fi instalat un LED pentru notificări.

12312

LG G3 va primi un ecran de 5,5 inch cu o rezoluție de 2560×1440 pixeli, dar, dimensiunile lui, datorită marginilor foarte subțiri din jurul ecranului, vor fi aproape identice cu cele ale Samsung GALAXY S5, care are un ecran de 5.1 inch. LG G3 va fi disponibil în mai multe culori, inclusiv aurie. Acest lucru este confirmat și de cutia noului smartphone de top.

Se asteaptă că LG G3 va dispune de 3 GB de RAM, procesor Qualcomm Snapdragon (801, sau, mai probabil, 805), o cameră principală de 13 megapixeli, modul foto frontal de 2 megapixeli, suport pentru carduri microSD și Android 4.4 KitKat, cu interfață proprie actualizată.

Se presupune că LG G3 va fi prezentat la sfîrșitul lunii iunie, iar în vîzare acesta va apărea din luna iulie.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.