Compania Lenovo a prezentat astazi citeva dispozitive hibrid care ruleaza Windows 8. Toate modelele pot fi folosite ca laptop sau ca tableta. Cel mai apropiat de un laptop este modelul ThinkPad Twist, iar IdeaPad Yoga 13, Yoga 11 si IdeaTab Lynx seamana cu tabletele si au o tastatura detasabila si rotativa.

Lenovo ThinkPad Twist este echipat cu un ecran IPS de 12,5 inch, procesor Intel Core i7 din a treia generatia, mediu de stocare SSD de 128 GB sau hard-disk de 500 GB, optional este posibila instalarea modulului 3G. Vinzarile dispozitivului vor incepe la sfirsitul lunii octombrie, la un pret de 850 dolari pentru configuratia de baza.


IdeaPad Yoga 13 si Yoga 11 difera doar prin dimensiunile ecranului IPS – 13.3 inch si 11.6 inch respectiv. Dispozitivele se bazeaza pe platforma NVIDIA Tegra 3. Grosimea modelului mai mic cu tastatura este de numai 15,6 mm. Modelul mai mare va aparea in magazine pe 26 octombrie si va costa 1100 de dolari. Al doilea adispozitiv va fi lansat in decembrie la un pret de 800 de dolari.

Lenovo IdeaTab Lynx este echipata cu o tastatura detasabila si ecran de 11.6 inch, se bazeaza pe un procesor dual-core Intel Atom cu o frecventa de 1,8 GHz. Autonomia bateriei modelului, cu conditia folosirii ca docking station a tastaturii, este de 16 de ore. In Statele Unite dispozitivul va putea fi achizitionat la pretul de 750 de dolari, scrie SlashGear.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.