June Intelligent Oven 4

În gama de dispozitive inteligente, în viitorul apropiat, va apărea și un cuptor – June Intelligent Oven. Acesta identifică produsele alimentare puse în el, face poze bucatelor gătite și le postează pe Instagram.

June Intelligent Oven

Cuptorul este un pic mai mare decît un cuptor cu microunde. În interiorul lui este instalată o cameră HD și un cîntar, astfel dispozitivul high-tech recunoaște produsele și propune rețeta perfectă. June Intelligent Oven are și o aplicație pentru Smartphone, cu ajutorul căreia utilizatorul poate vedea cum se prepară bucatele. De asemenea, camera are responsabilitatea de a face fotografii bucatelor, care pot fi adăugate instantaneu pe Instagram.

June Intelligent Oven 2

Potrivit creatorilor, June utilizează tehnologii speciale pentru a încălzi mîncarea, astfel procesul are loc mult mai rapid decît în cuptoarele obișnuite. Dispozitivul are propriul OS. Utilizatorul, prin intermediul unui modul Wi-Fi, poate instala noi actualizări, nu doar pentru a corecta unele greșeli, dar și pentru a adauga noi funcții și rețete.

Se preconizează că primele cuptoare inteligente June Intelligent Oven vor apărea în vînzare în 2016. Prețul acestora a fost estimat la 1.495 de dolari.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.