ixia-novusCompania MUK Distribution anunță lansarea Ixia Novus – noii soluții pentru creșterea flexibilității de testare și reducerea cheltuielilor de capital.

Dispozitivul dat este un modul de încărcare de înaltă densitate Novus QSFP28, cu o capacitate de 100 GB/s, echipat cu porturi Ethernet și cu posibilitatea de a varia viteza. Această abordare elimină necesitatea de a achiziționa mai multe module de încărcare.

Astăzi, furnizorii de servicii și centrele mari de date trebuie să aibă o infrastructură de rețea cu densitate mare pentru a satisface cerințele lățimii de bandă în creștere. La rândul lor și producătorii de echipamente de rețea produc switch-uri de înaltă densitate care suportă Ethernet de mare viteză pe un singur port. Luând în considerare acești factori, Ixia Novus permite de a mari flexibilitatea echipamentelor de comutare utilizate în centrele de date.

În noul modul sunt prezente funcțiile: Auto-Negotiation (AN), Forward Error Correction (FEC), precum și Link Training (LT). Novus este proiectat pentru a fi utilizat în conformitate cu cele mai recente standarde definite de Ethernet Consortium, pentru interfețele 25/50 Gbit/s și corespunde standardului IEEE P802.3by de 25 Gb/s.

Având în vedere cerințele ridicate pentru testarea diverselor capacități (100 și 25 Gbit/s) pe un singur port fizic, interfață de 100 Gigabiți a lui Novus QSFP28 asigură o utilizare mai eficientă și flexibilă a lățimii de bandă a rețelei.

Principalele avantaje ale noului produs:
• Disponibilitate ridicată și densitate a modulului QSFP28 de 100 Gigabiți;
• Asigură testarea cablurilor de 100 Gb din cupru și cablurilor single mode, și multi mode;
• O platformă performantă de testare cu o bună compatibilitate pentru noile standarde 100GBASE-SR4, 100GBASE-CR4, detectarea automată a tipului de rețea, corectarea directă a erorilor și link training;
• Generarea și analiza traficului cu acoperire completă a nivelului L2/3.

Mai multe informații despre achiziționarea noului dispozitiv, precum și a altor soluții Ixia, le puteți afla la numărul de telefon +373-677-00-611, sau prin e-mail: moldova@muk.md.

2 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.