iPhone XSCa de obicei, Tim Cook a început evenimentul Apple de astăzi cu niște cifre: două miliarde de dispozitive iOS și cinci sute de milioane de oameni se pot bucura de cumpărături în magazinele companiei. După care s-a trecut la mult așteptatele modele noi de Apple Watch și noile iPhone-uri, cu care și vom începe.

iPhone Xs

Marginile smartphone-ului sunt fabricate din oțel chirurgical. În timpul prezentării, au declarat că dispozitivul a primit cea mai rezistentă sticlă din industrie. iPhone Xs va fi vândut în culorile gri, auriu și argintiu.

Rezoluția ecranului OLED, de 5,8 inch, este de 2436×1125 pixeli (458 ppi). Tehnologia în sine este mai bună, astfel încât gadgetul poate afișa mai multe culori decât iPhone X. Mai mult, în cele din urmă, ecranul suportă frecvența de 120 Hz, a rămas și tehnologia 3D Touch.

Smartphone-ul iPhone Xs Max, are un ecran mai mare. Diagonala sa este de 6,5 inch, iar rezoluția – de 2688×1242 pixeli.

Desigur, sistemul de recunoaștere a feței nu a dispărut și a început să funcționeze și mai rapid, cu o exactitate și mai mare. Suportul standardului de protecție IP68 vă permite să nu vă fie frică de influențe externe. Se promite, de asemenea, un sunet stereo de calitate superioară.

iPhone XS

În cadrul prezentării, o mare atenție s-a acordat noului procesor. A12 Bionic, cu șase nuclee, este fabricat utilizând procesul tehnologic de 7 nanometri și este mai bun decât predecesorul său, nu numai după performanță (cu 15%), dar și din punct de vedere al consumului de energie. Grafica cu patru nuclee este cu 50% mai productivă. Există un neurochip. A12 Bionic și mai bine poate lucra cu realitatea virtuală și cea augmentată.

Postprocesarea imaginii vă permite să selectați gradul de estompare a fundalului, iar funcția Smart HDR, dimpotrivă, împiedică estomparea inutilă a obiectului în mișcare. Datorită la patru microfoane, video se înregistrează cu un sunet bun stereo.

Incredibil, Apple a ascultat opinia publică: ambele iPhone-uri pot funcționa cu două cartele SIM. Deși acest lucru se aplică numai versiunilor chineze ale produselor noi. Pentru alte piețe, smartphone-urile vor fi disponibile cu un SIM fizic și cu unul eSIM.

Timpul de funcționare al dispozitivului iPhone Xs, comparativ cu iPhone X, va crește cu o jumătate de oră, iar autonomia dispozitivului iPhone Xs Max va crește cu o oră și jumătate.

Ambele modele vor fi disponibile cu 64, 256 și 512 GB. Prețul versiunii compacte în SUA va începe de la 999 dolari, iar la modelul mai mare – de la 1099 dolari. Precomenzile vor fi deschise începând de mâine, iar achiziționarea în 30 de țări va fi posibilă începând cu 21 septembrie. Încă peste o săptămână, vor apărea și în alte țări.

iphone_xr_large

iPhone Xr

iPhone-ul de buget este un pic mai simplu decât frații mai mari. Ecranul nu este OLED, dar LCD. Diagonala este de 6,1 inch, iar rezoluția – de 1792×828 pixeli. Marginile sunt din aluminiu, panoul din spate este fabricat din sticlă rezistentă. Smartphone-ul va fi disponibil în culorile galben, negru, albastru, portocaliu și alb.

iPhone Xr iPhone Xr

Partea hardware a rămas aproape aceiași precum la modelele Xs. Nu există 3D Touch, dar și camera principală este cu un singur modul de 12 megapixeli și cu unghi larg de vizualizare. Timpul de funcționare depășește autonomia iPhone 8 Plus cu o oră și jumătate.

Dispozitivul va fi accesibil în versiuni cu memorie de 64, 128 și 256 GB. În SUA, prețurile încep de la 749 de dolari. Din păcate, vânzările vor începe doar pe 26 octombrie.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.