iPhone X va apărea în magazine începând cu 3 noiembrie, dar presa străină a primit deja smartphone-urile și a început să-și împartă impresiile. În opinia generală a criticilor, acesta este cel mai bun telefon inteligent Apple, în care aproape totul este perfect.

Jurnaliștii de la The Verge remarcă faptul că au utilizat dispozitivul foarte puțin timp, dar sunt încântați de design și de ecranul OLED. În același timp există mici plângeri față de spațiile din partea superioară a ecranului. Nu toate aplicațiile sunt ajustate corect la noul ecran și cei de la The Verge consideră că dezvoltatorii de aplicații vor avea nevoie de mai mult timp pentru a adăuga suportul pentru iPhone X. O altă nuanță se referă la tehnologia de recunoaștere a feței – Face ID: acesta uneori nu funcționează la soare puternic sau când este apropiat de lampa de masă.

Prima impresie pentru publicația Wired a fost expusă de un jurnalist care acum zece ani a testat primul iPhone. Autorul notează că smartphone-ul arată excelent și, în același timp, este destul de compact – dimensiunile sale sunt aproape la fel ca cele ale iPhone 6/7/8.

Site-ul Digital Trends a numit iPhone X cel mai bun iPhone care poate fi achiziționat în acest an. De asemenea, acesta s-a plâns de aplicațiile neadaptate la noul ecran. De exemplu, în  Snapchat, Slack și Google Docs, în partea de sus apar spații negre. În unele cazuri, după cum este indicat și de alți jurnaliștii, scanerul Face ID nu a funcționat. Jurnalistului nu i-a plăcut că în cazul unei deblocări reușite a smartphone-ului, oricum trebuie de glisat în sus pentru a deschide meniul.

TechRadar este de acord cu colegii: a lăudat ecranul, dar s-a plâns de Face ID și prețul mare al iPhone X.

Lasă un răspuns