Utilizatorul Weibo cu pseudonimul KK (echivalentul Twitter din China) a publicat câteva imagini care dezvăluie aspectul viitorului iPhone 8. Noile scurgeri de informații confirmă zvonurile mai vechi care deja, de ceva timp, sunt postate pe internet. Imaginile conțin o schiță cu partea din față a viitorului iPhone și câteva poze 3D. Potrivit lui KK, carcasa smartphone-ului are o înălțime de 137.54 mm și o lățime de 67,64 mm. Diagonala ecranului este de 5.768 inch. Pentru comparație, iPhone 7 are 4.7 inch cu dimensiuni aproape identice ale carcasei – 138,3 x 67,1 mm.

Pe panoul frontal este vizibil difuzorul pentru convorbiri și alți senzori. Probabil, acestea sunt: ​​camera frontală, senzorul de proximitate, senzorul de lumină și camera 3D. Aceasta din urmă, potrivit unor zvonuri, va fi folosită pentru identificarea utilizatorului și crearea selfie-urilor tridimensionale, utile în realitatea augmentată.

Nu se cunoaște dacă imaginile date sunt crete de un designer, sau dacă acestea sunt niște schițe ale inginerilor Apple. Potrivit imaginilor de mai sus, iPhone 8 va primi un scaner de amprente încorporat în ecran. După cum se poate observa, obiectivele camerei principale se află la o distanță considerabilă una față de cealaltă. Potrivit unor zvonuri, aceasta indică prezența unor „funcții tridimensionale”, necesare pentru realitatea augmentată.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.