iphone-7-camera

Publicația DxOMark, cunoscută pentru testarea camerelor dispozitivelor mobile, a examinat camera de pe iPhone 7 și a declarat că sunt mulțumiți de rezultate.

Potrivit acestora, camera din iPhone 7 este una dintre cele mai bune de pe piață.

iphone-7-camera-2

În raportul echipei “DxO” se precizează că camera din noul iPhone este mult mai bună față de cele instalate în modelele anterioare. Cu toate că specificațiile tehnice ale modulului foto nu s-au prea schimbat, dezvoltatorii Apple au lucrat mult asupra componentei software și au îmbunătățit algoritmi responsabili de citirea datelor de pe matricea foto.

iphone-7-camera-3

iphone-7-camera-4

Comparând iPhone 7 cu iPhone 6S, experții au remarcat faptul că noua generație de iPhone face imagini mai detaliate. Noul bliț cu 4 leduri la fel se descurcă bine cu funcțiile sale.

iphone-7-camera-5iphone-7-camera-6Cu toate acestea, sunt și minusuri. Acestea sunt asociate în principal cu fotografierea pe timp de noapte sau la o iluminare slabă. În astfel de circumstanțe, detaliile mai mici se primesc neclare. Experții i-au acordat camerei noului iPhone 86 de puncte. Același punctaj l-au primit și smartphone-urile LG G5 și Samsung Galaxy S6 Edge.

33

În topul DxOMark se află smartphone-urile HTC 10, Samsung Galaxy S7 Edge și Sony Xperia X Performance, toate acestea au primit 88 de puncte. În viitorul apropiat experții își propun să testeze camera de pe iPhone 7 Plus, care ar putea obține primul loc.

Lasă un răspuns