iphone-7-antutuVânzările de iPhone 7 nu au început încă, dar unii fani au reușit să obțină deja câteva smartphone-uri din noua generație și să partajeze detalii tehnice despre acestea. Recent au apărut rezultatele testelor de performanță ale iPhone 7, precum și capacitatea reală a bateriei, în ambele modele.

După cum se anunță, noul iPhone 7, cu procesor quad-core A10 Fusion, a stabilit un nou record în AnTuTu. Smartphone-ul a acumulat 178,397 de puncte. Cel mai aproape de acest rezultat este OnePlus 3 cu 140,288 de puncte. Trebuie remarcat faptul că în benchmark este un iPhone 7 cu 2 GB de RAM și nu iPhone 7 Plus cu 3 GB de RAM.

În plus, au apărut informații cu privire la capacitatea exactă a bateriei din iPhone 7 și iPhone 7 Plus. Se anunță că versiunea de bază a primit o baterie de 1960 mAh, iar 7 Plus – de 2 900 mAh. În comparație, iPhone 6S are o baterie cu capacitatea de 1715 mAh, iar iPhone 6S Plus – de 2750 mAh. Compania Apple promite o autonomie mai bună, însă nu trebuie de uitat că noua generație are ecrane mai luminose și componente hardware mai puternice, care consumă mai multă energie.

Lasă un răspuns