Prezentarea recenta a companiei Apple a omorit citeva lucruri: reteaua sociala Ping, posibilitatea de a purta iPod Nano ca un ceas si iPhone 3GS. Un alt produs Apple, ce va ramine in trecut este husa Bumper, realizata pentru iPhone 4 si iPhone 4S. Pentru noul model al companiei aceasta nu a fost adaptata, pentru ca iPhone 5 nu mai are nevoie de astfel de huse.

Primul scop pentru care s-a creat husa Bumper pentru iPhone 4 a fost problema cu semnalul, ce aparea uneori la tinerea in mina a smartphone-ului. Partea metalica avea si functia de antena, care incepea sa prinda rau semnalul la atingerea ei cu mina. Bumperul prevenea perturbarea antenelor.

Al doilea scop, partea din spate a iPhone 4 si 4S era prea fragila. Ca urmare, aceasta putea crapa la caderea smartphone-ului. Husa Bumper proteja colturile sensibile si oferea protectie.

In iPhone 5 ingineri Apple au schimbat designul smartphone-ului, mutind antena in partea din spate a dispozitivului si schimbind materialul. Acum partea din spate a smartphone-ului este realizata din metal iar marginile laterale aproape ca acopera sticla din fata. La caderea pe un colt aceasta nu se va strica atit de usor.

Astfel, sensul existentei huselor Bumper pentru iPhone 5 dispare. Desigur, anumiti furnizori vor lansa astfel de accesorii, insa Bumper oficial de la Apple pentru noul smartphone nu vom mai vedea.

Sursa: cultofmac.com

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.