Noul telefon Apple provoacă un interes uriaş. Se fac pronosticuri în privinţa designului şi hardware-ului, iar lansarea e așteptată cu sufletul la gură. Lansarea noului iPhone 5, care va avea loc miine, e aşteptată de milioane de oameni din întreaga lume.

Cu mai mult de 128 de milioane de telefoane iPhone vindute din 2007, succesul de care se bucură modelul a făcut ca grupul Apple să aibă în faţă o adevărată încercare: cum să atragă clienţii pe o piaţă a smartphone-urilor care se maturizează şi cu modele concurente care seamănă foarte mult cu iPhone-ul, scrie cotidianul american The Wall Street Journal.

Aceasta este provocarea la care Apple trebuie să răspundă miine, când este aşteptată să prezinte cea de-a cincea generaţie a iPhone.

Din diferite surse pina la acest moment se stie doar ca noul modelul este mai subţire, mai uşor, poseda un ecran de 3.7 inch sau 4 inch şi are o cameră foto îmbunătăţită de 8 megapixeli.

Ani la rind, Apple a reuşit să işi atragă clienţii cu ajutorul design-ului unic şi a software-ului total diferit de ceea ce exista pe piaţă. Insă acum compania are o concurenţă mult mai puternică din partea smartphone-urilor care folosesc Android produs de Google şi care la fel ca iPhone au touchscreen şi mii de aplicaţii la dispoziţia utilizatorilor.

 Şi lansarea celei de-a cincea generaţii de iPhone va fi diferită de toate celelalte. Pină acum Steve Jobs făcea un adevărat show în faţa unei audienţe mari atunci cind anunţa noile modele, acum lansarea va avea loc într-un cadru mai restrins la sediul companiei din Cupertino, California şi fără Jobs, ci cu inlocuitorul sau Tim Cook.

Deja ramine de vazut daca prezentarea de miine a lui Cook si noile caracteristici ale iPhone 5 vor avea puterea de a cuceri inimile consumatorilor.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.