inspur-logo

Compania Inspur anunță că linia sa de servere high-end, cum ar fi NF8480M4 și NF8460M4, cu 4 procesoare, și TS860 și TS860G3, cu 8 procesoare, au fost certificate pentru utilizarea lor cu platforma SAP HANA.

Aceste servere au opțiunea de control de la distanță, design modular cu capacitatea de a scala pana la 288 de fire de execuție și 12 TB pe SSD-uri NVMe într-o singură carcasă. Astfel ele sunt ideale pentru aplicațiile cele mai exigente față de stocare și cele mai sensibile față de întârzieri.

SAP HANA reprezintă o platformă software care permite stocarea și prelucrarea datelor în memoria operativă. Ea oferă biblioteci de prognoză, planificare și analitică. Aceasta simplifică prelucrarea unor cantități mari de date și dezvoltarea unei noi generații de aplicații.s1

Inspur NF8480M4 este un server cu 4 procesoare de dimensiune 4 U, cu o putere de procesare de neegalat și un raport excelent de  performanță și eficiență energetică. Aceasta este o platformă ideală pentru bazele de date de dimensiuni mari, ERP, CRM, pentru lucrul cu datele de dimensiuni mari, HPC și virtualizare, precum și pentru alte aplicații exigente.

Inspur NF8460M4 este o platformă de calcul cu performanțe echilibrate și o fiabilitate înaltă. Serverul este optimizat pentru aplicații cum ar fi o OLTP, virtualizare de dimensiuni mijlocii, baze de date medii și mari, etc.

s2

Inspur TS860 și TS860G3 sunt servere din o noua generație cu 8 procesoare Intel Xeon. Sistemele sunt echipate cu un spectru larg de servicii de acces de la distanță RAS, performanță ridicată, stabilitate și fiabilitate (de 99,999%). Serverele sunt o platformă ideală pentru cloud computing și sunt concepute pentru sectorul financiar, sectorul telecomunicațiilor, sectorul energetic și organizațiile guvernamentale.

Mai multe informații despre achiziționarea serverelor cu certificare SAP HANA, precum a altor echipamente Inspur, aflați la numărul de telefon +373-677-00-611 sau la e-mail: moldova@muk.md.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.