In SUA si in unele tari europene, Apple a inceput sa primeasca precomenzi pentru iPhone 5. Acum pe internet au aparut preturile pentru iPhone 5 in SUA, fara un careva contract cu operatorul.

Apple nu a oferit careva surprize, iPhone 5 valoreaza de fel de mult precum iPhone 4S la lansare. Modelul cu 16 GB de memorie a fost estimat la 649 de doalri, cu 32 GB – 749 dolari, versiunea cu 64 GB va costa cu 100 dolari mai mult, scrie TechCrunch.

Data lansarii oficiale a iPhone 5 pe piata din Rusia nu se cunoaste, dar magazinele online sunt gata sa indeplineasca capriciul fanilor produselor Apple. Vinztorii promit sa livreze iPhone 5, imediat dupa inceperea vinzărilor din SUA, pe 21 septembrie. Cei drept, pe linga pretul oficial va fi nevoie sa plateasca ceva mai mult, pe rusii nerabdatori noul iPhone ii va costa 115.000 ruble (aproximativ 3.700 dolari), scrie CNews.

In Republica Moldova, pe unele site-uri de anuturi, iPhone 5 poate fi precomandat la un preț de cel putin 700 de euro, pentru modelul cu 16 GB de memorie interna. Vinzatorii promit ca smartphone-urile vor ajunge in tara dupa lansarea iPhone 5 in Marea Britanie, Franta si Germania, pe 21 septembrie, la o diferenta de citeva zile.

2 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.