Compania Apple a format o echipa din aproximativ 100 de persoane care sunt implicate in proiectul „iWatch”, al ceasului inteligent din sticla flexibila. Echipa, formata anul trecut, include manageri, oameni de marketing, dezvoltatori soft si designeri industriali care au lucrat anterior la crearea iPhone-ului si iPad-ului.

In echipa „iWatch” sunt si James Foster, directorul senior de inginerie si Achim Pantfoerder, scrie Bloomberg. Un astfel de grup mare de personal spune despre aceea ca Apple are intentii serioase de a duce pina la capat acest proiect. Potrivit sursei, compania a experimentat cu astfel de gadgeturi si in trecut, insa niciodata nu s-a ajuns la lansarea lor pe piata.

“iWatch va umple o gaura în ecosistemul Apple. Ca si alte produse revoluţionare ale lor, la început va fi subestimat, apoi va avea un impact profund asupra vieţii noastre”, a scris pe blogul personal consultantul Bruce Tognazzini, fost angajat Apple.

Lansind un astfel de ceas, Apple poate deschide un nou sector in electronicele de consum. Anume debuturile iPhone-ului in 2007 si iPad-ului in anul 2010, au dus la aparitia pietelor de smartphone-uri si tablete touchscreen, la care mai tirziu s-au alaturat si alte companii cum ar fi Google, Samsung si Microsoft.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.